Een Villa Balans Ontmoetingsdag geeft je overzicht, inzicht en uitzicht in jouw situatie. We werken vanuit een prachtige locatie om echt even los te kunnen komen van alledag.

 

Als partner van iemand met psychische klachten maak je overuren. Het huishouden, de sfeer in huis, de sociale contacten, de financiën, alles komt op jouw bordje. Als ‘partner van’ is al je tijd gevuld en loop je op adrenaline. Uitrusten en opladen is in deze situatie dus erg moeilijk. Zeker als je piekert: over de ziekte van je partner, misschien over jullie kinderen of over je werk. En je wil antwoord op de vraag: Hoe kan ik het beste met mijn partner omgaan?

Een Villa Balans Ontmoetingsdag geeft je overzicht, inzicht en uitzicht in jouw situatie. Je verhaal delen met mensen die min of meer hetzelfde meemaken. Pas op de plaats maken en informatie krijgen die je helpt de situatie weer beter aan te kunnen.

Met ervaringsdeskundige en professionele coaches ga je kijken naar het Huis van je Leven©. Je krijgt informatie over het omgaan met je psychisch zieke partner. Je komt tot rust door je verhaal te kunnen delen en door even afstand te nemen. En je gaan naar huis met informatie, tips en nieuwe inzichten.

Kijk naar de agenda voor informatie over de volgende Villa Balans Ontmoetingsdag.

Ik heb interessen in een Villa Balans Ontmoetingsdag, neem contact met me op

Naar Partnergroep

Naar Villa Balans Coaching