Hoe blijf je overeind als  gezonde partner van iemand met een psychische ziekte? Waar vind je ondersteuning en antwoord op je vragen? Wie kijkt er met je mee in de dilemma’s waar je mee te maken hebt?

Voor partners van iemand met een psychische ziekte is het leven vaak zwaar.  Dubbele belasting, omgaan met grillig gedrag, overnemen van zorgtaken, geen duidelijk perspectief in het ziekteverloop, gebrekkige hulpverlening, geldzorgen, het gevoel er alleen voor te staan en rolverwarring: ben ik nu partner, verzorger of begeleider? Villa Balans biedt ondersteuning aan deze partners.

In de coaching  werk ik met onze beproefde methode Huis van je Leven©. Jouw vragen staan centraal, of die nu praktisch en alledaags zijn of dieper liggen. Samen gaan we op zoek naar een manier om goed te zorgen voor jezelf.

In de individuele coaching sta jij centraal, met volop aandacht voor jouw bijzondere omstandigheden. Ik kijk ook met je naar manieren om te delen met anderen en hulp te vragen als je die nodig hebt, zodat je na de coaching beschikt over een steunsysteem.

Soms ben je zo gefocust op het zorgen voor de ander dat jij vergeet om ook voor jezelf te zorgen. Samen gaan we op zoek naar een manier om weer jouw balans te vinden.

Neem contact met me op voor een gratis intake/kennismakingsgesprek.

Naar Villa Balans Ontmoetingsdag

Naar Ervaringsdeskundige