ZenDen, reading en healingMet psycho-energetisch therapie word je begeleid via intuïtieve, spirituele en energetische ontwikkelingstechnieken. Het is een holistisch vorm van therapie die lichaam, geest en ziel weer in harmonie brengt met elkaar.

Technieken die gebruikt kunnen worden tijdens een psycho-energetisch behandeling zijn:

  • Aura reading en healing

De aura is het energieveld dat bestaat uit meerdere lagen rondom het lichaam van iedereen. Wanneer we last hebben van negatieve emoties en moeilijke ervaringen ontstaan er blokkades in dit energieveld.  Als energetisch therapeut kan ik deze blokkades opsporen. 

  • Chakra reading en healing

Chakra’s (waarvan 7 hoofdchakra’s) zijn energiepunten in onze lichamen. Iedere chakra heeft een corresponderende kleur en eigen functie. Alle chakra’s werken nauw samen . Als er een blokkade ontstaat bij één chakra heeft dit invloed op de andere. Door deze blokkades weg te halen komt het lichaam weer beter in balans. Chakra’s kunnen ook behandeld worden met een kleurhealing.

  • Innerlijk Kind reading

Het Innerlijk Kind is representatief van jouw creatieve bron, jouw hogere Zelf, jouw ziel. Hij of zij is het meest pure en authentieke vorm van jezelf, vrij en eerlijk. Door om contact te krijgen met je Innerlijk Kind maak je een pure verbinding met jezelf en wie jij in essentie bent. Via een reading komen wij er samen achter wat jouw Innerlijk Kind nodig heeft om te groeien of zich weer heel en blij te voelen.

  • Rose reading

Bij een rose reading wordt de roos als symbool gebruikt voor de persoon. Door middel van een tekening komt een thema in beeld waarmee wij samen aan de slag kunnen gaan.

  • Toegepaste Imaginatie

Toegepaste Imaginatie is een behandeling waar het domein van de creativiteit wordt gebruikt via visualisatie (anders genoemd geleide verbeelding). Hiermee kan een vervelend gevoel, gebeurtenis of situatie, of ongewenst gedrag omgezet worden in iets positiefs.

  • Ademhalingsoefeningen en meditatieReading en healing

Ademhalingsoefeningen en meditatie kunnen ingezet worden om jou te helpen om beter in contact te komen met jouw lichaam, intuïtie en ware zelf. Van hieruit komen meer inzicht en bewustwording om je op weg te helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Naar Reiki

Naar ‘Huis van je leven’ Methode