Hallo ZenDen!

FullSizeRenderHallo lieve mensen,
Deel graag hier jouw ervaring met ZenDen door om een recensie achter te laten.
Hartelijke groet,
Michèle

 

Geef het door!

8 Reacties

 1. Patricia Koole

  3 mei 2016 at 11:22

  Heb een 2-tal sessies bij Michèle mogen ervaren. Het gaf mij inzicht in mijn situatie waarin ik op dat moment bevond.
  De rust die Michèle uitstraalt en de liefdevolle aandacht die zij jou geeft maken het makkelijk om je diepste wezen onder woorden te brengen.
  Ook de ontspannings- en aardingsoefeningen hebben mij geholpen om oude energie los te laten en weer positief in het leven te gaan.
  Ik ben dankbaar voor deze ervaring.

 2. Wat een ervaring ben ik rijker geworden door de roosreading van Michele.
  Het heeft me meer inzicht gegeven en bepaalde gevoelens bevestigd.
  Michele is een ontzettend warmhartig persoon waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar.
  Ik ben heel blij dat ik haar heb mogen leren kennen.

 3. I was very privileged to have two Reiki treatments with this amazing woman. She made me feel so at peace with myself and with what I need to do – now I just need to believe and do it!!
  AND I am very proud and honoured to say she is my daughter!! ❤️
  I highly recommend her services which come filled with love and understanding.

 4. In eerste instantie zag ik weinig heil in ​een reading maar ​ik ben me steeds meer hierin gaan verdiepen en het leek mij leuk om me door iemand te laten behandelen die me totaal niet kent.

  De tekening is voor mij heel verhelderend. 90% van de tekening is heel herkenbaar. Mijn leven is momenteel fantastisch, ik geniet intens. Ik sta wel aan het begin van een baan, huis, enzovoorts. Dat ‘tijdelijk instabiele’ zie ik wel terug in de tekening. Voor wat betreft de overige 10% ben ik overtuigd dat dit zich nog gaat uitmonden de aankomende weken/maanden. ​

  Ik wil je bedanken voor de energie die je letterlijk en figuurlijk in me hebt gestoken.

 5. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en Michèle, heeft een uur klanktherapie in de groep gedaan (combinatiegroep 4/5).
  Het was geweldig! De kinderen vonden het heel fijn!
  Het was heel duidelijk en heel bijzonder hoe Michèle voor de kinderen visualiseerde dat de klanktherapie werkt als een steen die je in het water gooit met de kringen die dan ontstaan in het water.
  De geluidstrillingen komen op die manier in je lichaam binnen, in je lichaam dat voor een heel groot deel uit water bestaat!
  Ze liet de kinderen bewust voelen wat de klanken met je doen van binnen.
  En kinderen kunnen dit zo mooi verwoorden! Kinderen mochten zelf de klanken laten horen.
  De kinderen kregen een hele mooie gedraaide schelp met een bijzondere betekenis.
  Daarna heeft ze met de kinderen een meditatie met behulp van klanken gedaan.
  Michèle geeft de kinderen bijzondere boodschappen mee voor het leven!
  Het voelde heel bijzonder voor iedereen.
  Wat zou het mooi zijn als we deze dingen dagelijks konden doen met onze kinderen!
  Hartelijk dank Michèle!

 6. Michèle heeft in onze groep 6 een les gegeven en samen met de kinderen zijn we op klankreis gegaan.
  De metafoor die Michèle de kinderen gaf middels een “hoornschelp” werkte goed om de kinderen duidelijk te maken dat ze de keuze hebben om in en bij zichzelf naar binnen te gaan.
  Via het experimenteren met de klankschalen ging we als vanzelf op reis door plat op onze rug met gesloten ogen naar de geluiden te luisteren met het bijbehorende verhaal. Bij de meeste kinderen lukte dit, voor sommige kinderen was het wennen. Wat opviel was dat iedereen er op zijn of haar manier aan toe kwam om dichter bij zichzelf te komen tijdens de klankreis. Elk kind kon hierna vertellen wat het had ervaren en gezien en dit mondde uit in mooie verhalen.

  Het zou mooi zijn om een cyclus van lessen met de kinderen te doen zodat ze de ruimte en gelegenheid krijgen om steeds de reis naar binnen te maken middels klanken. Kinderen kunnen hiermee dan oefenen, ervaren en voelen of het voor hun werkt en hoe ze het willen toepassen. Zo kunnen we het verschil maken voor onze kinderen.

  Michèle heel hartelijk bedankt we hebben erg genoten.

 7. Gert-Jan Verwijk

  9 maart 2017 at 07:03

  Een hele stap om hulp te zoeken bij een zoektocht naar jezelf. Die ken ik toch….. zie hem immers iedere dag in de spiegel. Ben inmiddels blij dat ik Michele gevraagd heb om mij daar eens mee te helpen. Vanaf de eerste minuut straalde ze rust en vertrouwen uit. Inmiddels heb ik door middel van goede diepgaande gesprekken al een aardige stap gemaakt in de herontdekking van mezelf. Het ‘Huis van je Leven’ wat ze daarvoor gebruikt, persoonlijke verhalen en op zijn tijd een gezonde dosis relativerende humor, zijn de basis van de spannende maar inmiddels mooie reis waar ze mij op begeleidt. Bedankt Michele!

 8. Ann Spreuwers

  14 juli 2017 at 07:27

  Enkele maanden geleden, nog in volle strijd om los te komen van mijn mantelzorgfunctie, las ik het verhaal van Michèle op website voor mantelzorgers. Aangegrepen door haar verhaal maakte ik een afspraak bij haar. Ik wou weten welke sterke vrouw er hier achter zat. Als zij dit allemaal heeft overwonnen, zou mij dit ook misschien lukken. Dus ik vertrok richting Weert, vanuit België. Ik werd onthaald door een superlieve vrouw ,voelde me heel snel op mijn gemak. Ze luisterde naar mijn verhaal tijdens een kopje koffie. Ik vroeg haar ook terug haar verhaal te vertellen om er de kracht uit te halen die ik nodig had om verder te strijden. Ze gaf me zo veel bevestiging voor de moeilijke weg die ik bewandel. Zalvende woorden om de moed niet te verliezen en hoop dat het echt anders en beter kan. Na twee uur vertrok ik met nieuwe moed en een krachtig voorbeeld dat het echt anders kan. Michèle heeft mij met haar steun en kracht mijlen verder gezet op mijn pad naar ontwikkeling. Als ik het nu nog moeilijk heb, denk ik aan haar moedig verhaal en strijd ik verder. Ik ben er bijna. Dank je wel dat ik je tegen kwam op mijn pad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

© 2020 Michele Ferriere

Web design by WoutBoven ↑

Mijn Tickets is momenteel in testmodus. Financiele transacties zullen niet worden verwerkt.