Is er iets gebeurt,  bijvoorbeeld op je werk, thuis of in een relatie waardoor je uit balans bent? Ik kan je helpen door middel van counseling en coaching om jouw evenwicht weer te herstellen.

Samen zullen wij trachten om tot de kern van het probleem door te dringen. Meestal beginnen wij met een reading om het probleem of situatie goed inzichtelijk te krijgen. Van hieruit via de counseling en coaching kan jij leren om beter met het probleem of situatie om te gaan en oplossingen te vinden die bij jou passen. Dit kan o.a. door het werken met Huis van je Leven© coaching methode. Ook wandel coaching behoort tot de mogelijkheden.

Counseling en coaching kunnen ook preventief ingezet worden om een probleem te vermijden.

Herstel van het evenwicht van uw kind

Is er iets gebeurt bij jouw kind, thuis, op school of in een relatie waardoor hij/zij uit balans is? Ik kan helpen door middel van counseling en coaching om zijn/haar evenwicht weer te herstellen. Samen zullen wij trachten om tot de kern van het probleem door te dringen. Door inzicht te krijgen in het probleem of situatie met behulp van gesprekken en/of tekeningen,  kan jouw kind leren om beter hiermee om te gaan en oplossingen te vinden die bij hem/haar passen. Met praktische handvatten kan jouw kind leren om zelf zijn problemen op te lossen en dit geeft een gevoel van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid.

Counseling en coaching kunnen ook preventief ingezet worden om een probleem te vermijden.

 

Naar Consult

Naar ‘Huis van je leven’ Methode