Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van het creëren van het leven dat jij wilt.  Dit begint met aandacht en bewustwording.  Oud zeer, blinde vlekken en beperkende gedragspatronen of denkwijzen, in combinatie met de druk en snelheid van ons dagelijks leven staan ons in de weg. De obstakels zijn soms zelfs zo groot dat ze ons belemmeren in ons functioneren.

Ik bied ondersteuning om jou te helpen jouw evenwicht te vinden zodat jij vooruit kan en in je kracht kan staan.ZenDen-Geef het door!

ZenDen voor kinderen

Datgene wat ik van mezelf weet, wat ik over mezelf heb geleerd, ben ik min of meer per ongeluk onderweg achter gekomen. Na een goede opvoeding, succesvolle school carrière en universitaire opleiding ben ik vorig jaar, terwijl ik de veertig al was gepasseerd,  pas begonnen om structureel en bewust aan de slag te gaan met het ontdekken van wie ik ben en wat ik wil en dit vind ik erg gek!

Het onderwijs systeem bereidt onze kinderen niet voldoende voor op gebied van zelfzorg en emotionele en geestelijke zelfredzaamheid.  Ik mis namelijk een stuk structurele les in persoonlijke ontwikkeling, `interne’ onderwijs waar kinderen leren kennis te maken met hun zijn.

Ik wil graag kinderen helpen om veel eerder dan mij met deze belangrijke en spannende ontdekkingsreis te beginnen.

 

Naar Counseling en Coaching